Handbollskval och nytt jobb

Ja här händer det grejer. Efter sista spelade matchen i söndags så stod det klart att vi klarade en andraplats och så också kvalplatsen till div.1!!! Helt j*vla fantastiskt med tanke åå våra förutsättningar jämfört med andra lag.
Vi tränar 2 ggr/vecka där lite mindre än hälften kanske tränar 1 gång, oftast pga oregelbundna arbetstider eller sjukdom. Vår trupp är på typ 12-14 personer, alltså precis ett lag men av samma anledningar som träningsfrånvaron så har vi i princip aldrig haft fullt lag på match. Laget vi tampades om 2 - platsen med har en trupp på typ 15-20 spelare och tränar 4 ggr/veckan.
Ganska bra va!? I de flesta lag har spelarna bättre teknik och är bättre individuellt än vi är, men vi spelar så förbannat bra tillsammans. 

Sååå,  på söndag spelar vi första kvalmatchen hemma mot Skövdes b-lag, med returmöte helgen efter i Skövde. Kommer såklart bli supertufft då dom kommer från. Div.1 och har hamnat på negativ kvalplats, men vi ska göra allt för att slå domKvalgänget!!!


Och så jobbar jag min sista dag på Eniro nästa torsdag. Är ledig påsklovet, hinna med en weekend till Berlin med familjen för att sen börja mitt nya jobb på Försäkringskassan. Härligt med nytt jobb, men lite skrämmande också när man lämnar tryggheten och det man vet att man har. Men är grymt redo för nya utmaningar!


Dom här två💜













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: