Underbara barn och mammapeng

God kväll!

Ligger ensam hemma och ska sova. Jag fullkomligt hatar det. Känner mig såå hjälplös och sårbar. Har varit inne i barnens rum och pussat på dem. Finns det något mer fridfullt än att se på barn som sover? Så mycket energi som ligger och vilar upp sig inför en ny dag med full aktivitet. Underbara, underbara barn!

Här ville jag stanna häromdagen..men den här pigga lilla killen ville vara vaken...


Crazy kid! Det händer grejer med den här lille mannen. Från krypställning/ålning sätter han sig nu helt själv och t o m släpper händerna från golvet... Har även börjat röra på sina knän och flytta lite på händerna. Inte synkat än dock men snart får han nog ihop det.

Och det här med mammapeng alltså. Har betalat räkningar idag... Åh shit vad surt det är. Inte mycket pengar över.. Vi har inte levt som föräldrarlediga då vi haft mkt sparpengar som gått åt, dels till lite större inköp, dels till alla sommarnöjen men även vardagen när vi känner att vi behöver. Men nu börjar det rinna iväg det där..så dags att börja leva som föräldrarlediga... Snålt alltså!!!! Har bokat klipptid till helgen dock...får väl se hur det går med den. 
Längtar så tills jag börjar jobba av den anledningen. Men så underbart att vara hemma såklart. 


Gör som jag förresten, stöd kampen mot bröstcancer! Här en påse på Ica för 5kr, varav 3,50kr går till forskning. Och köp Rosa Bandet - det gjorde jag idag! Träffade min älskade vän som drabbats av denna skit häromdagen. Starka, starka, underbara du! ❤️❤️❤️

Godnatt, nu är d bedtime!