Sommarvärme

Idag har vi haft fantastiskt väder här och Molly och jag var som sagt på promenad ut till Stensö. På vägen hem tog d nästan en timme tror jag.. Molly v ä g r a d e sitta i vagnen, v ä g r a d e hålla mig i handen när vi gick, skulle gå själv. Gick bra till en början sen skulle hon ju stanna överallt och vika in på gatorna vi gick förbi och när jag tog henne i handen bara slet hon bort sin hand och tryckte bort min... Gå själv var det. Nu sover hon em-napen och jag däckade också en kortis i stolen/fåtöljen bredvid hennes säng.

Dags att börja med maten snart. Idag kommer moster Olivia och ska lägga Molly, micke ska och träna och jag ska på årsstämma här i huset. Bara en trappa upp så är inte så långt bort=)

Längtar sjukt mkt till Portugal nu, bara 5 veckor kvar! På det här hotellet ska vi bo. FINT! Lika länge är det tills Micke har semester, 12 veckor tils Molly börjar inskolning på dagis och 13 veckor tills jag börjar jobba.. Längtar faktiskt lite, ska bli skönt att komma in i "riktiga" rutiner (jag menar, d här lyxlivet kan man ju inte leva i all oändlighet....). Men har ändå lite ångest, som säkert kommer bättras på ju närmre det lider... Börja ställa klockan, jobba hela dagar, bara träffa molly på em och helger, lämna henne på dagis, hinna med allt annat; mat, träning, tvätt, städning....






Testar nya jumpsuiten på födelsedagen



Klappar händerna till roliga nallen som sjunger o spelar



Lite för stor födelsedagsklänning




Födelsedagspresent från mamma och pappa, från barntavlor.se




Såhär kan hon sitta hur länge som helst, böcker är det bästa...



Nu är det lasagnedags!! Tjo