Kass!

Spelar ingen roll hur många gånger jag försöker ändra mitt bloggbeteende, kommer nog aldrig lyckas... hur enkelt det än är med mobilen!

Försöker göra ett litet avtryck nu i alla fall...

Pelle bra växer! Kan inte fatta att han snart är ett halvår... han känns mycket yngre än vad de andra två gjort vid den åldern, men kanske inbillar mig. De andra var lite mer rörliga, Pelle är rätt nöjd och chill där han är.. men han vänder sig, vrider runt på mage och börjar dra knäna mot magen. Molly började ju krypa när hon var 6 månader och stod helt själv vid 7 månader - galen! :) 
Men det händer mycket hela tiden i hans utveckling, så roligt! 
Han är inget jättefan av mat heller..det spelar nog roll att han inte känns lika stor. Ammar fortfarande mycket, med ersättning kvällstid.. Max åt vid det här laget gröt 2 ggr/dag och lagad mat 1 gång. Vi trugar på med maten men grönsakspuréer är inget som går hem hos minsta herr Johansson..... gröt har varit ok och funkar bättre och bättre! 
Känns tyvärr meckigare att få in fasta rutiner med mat då det är aktiviteter och grejer på em ibland, så lite slapp är jag allt - så smidigt med amningen så länge d funkar... men han börjar helt klart inte riktigt ha tid stt amma dagtid - händer mycket runt omkring som är mer spännande att titta på....
(null)

(null)

(null)

Så lik Molly har vi alltid tyckt, men här tycker jag nog allt han är bra blandning mellan båda.
Lilla älsklingen💕