Hej och hå

Jag är lite för dålig på det här med bloggen alltså. I know. På dagarna är det oftast fullt upp och när den stora har somnat så brukar den lilla vara vaken och dator är inte prio ett.
 
Men det flyter på här hemma. Max växer och växer, än har vi inte varit på någon mer koll men han borde ökat en del både i vikt och längd tycker jag, framför allt längd .56-bodiesarna tycker jag är nästan för korta i armarna, vissa i alla fall. Kanske har han ärvt sin fars långa armar.
Han har varit nära att le ett par dagar och imorse tyckte jag allt att han log en hel del, främst mot Molly. Sötungen! Han är en stark liten kille som gärna ligger på ens bröst och håller huvudet uppe, länge länge. Ligger han på rygg så vänder han gärna itll sidan och en gång har han t o m "ramlat över" på mage. 
 
Molly älskar att vara med sin lilla lillebror, hon ska pussa, krama, hjälpa till med blöjbyten, ge honom nappen, lägga på filt mm. När han är lite ledsen brukar hon gå fram och klappa honom och säga; lugn lillebror, jag är här, eller lugn nu, mamma kommer snart och då ska du få mat. Sötnosen! Imorse när jag gick in till henne när hon vaknade skulle hon gå och kissa, toan ligger precis brevid hennes rum men då sa hon " jag måste bara säga godmorgon till lillebror först".  Ibland ska hon såklart "testa gränser" genom att trycka i nappen lite hårdare, peta lite på kinden för att sen peta lite hårdare men även saker som inte rikrigt förstår gör ont som att "dra" hans ansikte mot henne när hon ska pussa honom, eller dra lite för hårt i armarna när hon ska "dansa" med honom.
Sen, såklart, så är det mycket uppmärksamhetskrävande till och från. Ska ha ännu mer napp, ska vara bebis och ligga i Max säng/liggvagn, bli buren.. Men även allmänt 3-årstrots som går i perioder och som trappats upp lite sen Max kom. Förra veckan var hemsk, framförallt vid dagishämtning. Sååå så arg för att hon inte fick äta mellis på dagis, och även på morgnarna arg för att hon inte får äta frukost på dagis. En jobbig omställning för henne och som hon väl tyckt om mycket och som hon nu inte får göra "bara för att Max kommit". Antar att hon känner så iaf.. Men, redan idag mycket bättre så jag hoppas på en glad prick nu när jag strax ska hämta.
 
6 veckor har snart gått sen förlossning och jag vill börja tränaaaaaaa! Snart, snart lite lätt. Känner dock lite sådär i bäckenet när jag springer eller rycker i sidled, typ när vi busat på lekplatsen har jag känt av detta. Men styrketräning på gymmet kan väl aldrig slå fel!
 
Nu ska jag försöka hinna vika lite av tvättberget innan vildingen ska hämtas! (Ska locka på pysslet vi köpte på TGR igår som hon ville göra imorse...).
 
Tjingalong!