Snart är det helg..

Ja, snart är helgen här och inte mycket är inplanerat.
Vad ska man göra då? Ja, känns inte som det finns så många alternativ heller tyvärr.
Blir väl o sitta hemma som vanligt..

Alla mina närmsta vänner bor någon annanstans eller är bortresta. Jag är för dålig på att ta kontakt. Känns som att så fort man inte kan festa så kan man inte umgås...men man kan ju faktiskt vara men ändå, utan alkohol. Eller klassas man som tråkig då? Är iaf ingen som frågar om man ska med.. Men men.  Är väl helt enkelt ingen som vill umgås med mig;) + att jag är väl lite social inkompetent som inte vet hur man skaffar nya vänner..

Jag har varit väldigt tveksam till det här med föräldrargruppen. Micke också. Sitta där och prata med massa andra par, "påtvingat umgänge" bara för att vi alla ska ha barn? Att de blivande papporna ska sitta och prata, dem behöver ju inte ha mer saker gemensamt än att de ska ha barn. De saker man har funderingar kring förlossning osv kan man ju faktiskt prata med barnmorskan om själv.
Men, jag har ändrat inställning. Jag vill dit och hoppas på att träffa någon jag gärna umgås med under mammaledigheten och i framtiden, ska bli roligt! Men såklart, känner man inte att det "klaffar" så känns det ju konstigt att man ska vara där "bara för att det är så det är - man går på föräldrargruppen". Får hoppas att det blir bra.