Fullt upp!

Shit, jag är verkligen sämst på den här bloggen haha.
 
Det är verkligen fullt upp hela tiden.. 
Max har redan hunnit bli 3 månader - tiden går verkligen hur fort som helst! Redan midsommar på fredag och snaaart semestertider, även om det dröjer några veckor tills Micke går hem.
 
Och Max han växer verkligen. 5845 g och 62 cm lång. Längdkurvan har skjutit ifrån lite, viktkurvan ligger han stadigt på. Jag helammar och det känns så skönt att det funkar även denna gång. Har varit på BHV idag och stuckit stackarn i benen också. Ingen rolig historia.... Förkyld och hostig är han också..
 
Micke och jag pratade senast igår om hur lyckligt lottade vi är. Klart alla känner så med sina barn osv, men just i detta syftet pratade vi om sömn osv. Molly och Max har varit i princip likdana som bebisar, än så länge. Helammas, och i princip alltid med 3-4h mellanrum, sover länge på nätterna, - Molly sov oftast hela nätter fr 2 månader och MAx sover ungefär fr 20,30-04 då han vaknar, äter och somnar om - är nöjda vakna och kan ligga länge i babygym/babysitter, älskar att åka vagn.....  Vi har aldrig haft en skriknatt men varken Molly eller Max och får verkligen sova. Så så så tacksamma!!!
 

Och vad händer då med min lilla bebis? 
- Häromdagen vände han sig från rygg till mage.
- När han ligger på rygg snurrar han runt som klockan.
- Ligger länge på mage och försöker ta sig framåt genom att dra upp benen och skjuta ifrån med fötterna.
- Gjorde första tendensen till skratt igår, skrattade t o m till ordentligt så vi får nog säga första skrattet.
Har hänt så mycket sista veckan bara. Lilla, lilla bebisen börjar bli stor!
 
Och Molly hon blir bara klokare och klokare. Nappen är lämnat till trollbarnen och gud vad hon vuxit sen dess! Knappt aldrig bett om den, förutom ett fåtal gånger när hon varit supertrött, men accepterat svaret direkt. Hon säger sååå roliga saker och låter så vuxen ibland - man hör att hon säger det vi har sagt. 
 
 
 
 
Härlig sommardag hade vi igår. Och lika fint väder idag!
 
Nöjd efter vändning! :-)
 
Familjehäng/mys i soffan
 
Man blir trött av att äta glass;-)
 
 
<3
 
 
Spana in syrran är det bästa!