Hus och jordgubbar

Dagarna rullar i ett. Ser att det visst var nästan en vecka sen jag skrev sist.
 
Update:
 
- Max fick inga vattkoppor (vi umgicks nästan en hel dag med en 1-åring som hade vattkoppor och INGEN av barnen fick det?? Det som ska vara så galet smittsamt...)
- I torsdags bestämde vi en halvtimme innan utsatt tid att vi skulle på husvisning, som visst visade sig vara vårt drömhus och är nu mitt uppe i budgivning. Ska dock mycket till om allt ska gå i hamn med lägenhetsförsäljning och grejer....
- Molly har blivit stor och fått en 1,05-säng att sova i! Skönt för hela familjen då vi lättare kan ligga därinne med något av barnen så alla slipper trängas i vår när den situationen uppstår...
- Max håller på att få en kindtand och det enda han gör att gnaga på sitt finger och dregla. Sover ok på natten, vaknar nån gång men somnar ganska fort när han får komma in till oss.
- Idag har vi plockat 15 liter jordgubbar och ikväll har jag funderat på vad fasen jag ska göra med allt haha. 2,5 liter till sylt och 4 liter till saft än så länge.
- Duran och Mollan blev det idag också. Så roligt att se Molly med alla sina dagiskompisar, dom blir helt tokiga när dom ser varandra och har så kul tillsammans. Och Duran och Mollan är sjukt bra! 
- Imorn blir det lekland för hela slanten med barnens kusiner.
- Och så fotbolls-VM såklart. Det som gör att sömnen går åt helvete.
 
 
Huset..
 
 
Jordgubbar var det!
 
 
Två jobbdagar denna vecka sen checkar jag ut från jobbet i 5 veckor. Efter en oerhörd slitsam jobbvår ;-) Micke jobbar en vecka till. Vi har inga bestämda planer alls i sommar vilket är oerhört skönt. Sen hoppas vi ju såklart att vädret kan samarbeta lite.. Det enda vi vet att vi vill är Astrid Lindgrens Värld och Liseberg, men inget bestämt. Barnens Gård i Karlskrona kommer få sig ett dagsbesök också.
 
Puss och godnatt!