Hej igen.

Hej på er. Haft en superskön helg med fullt upp i lördags med jobb, handboll och adventsmys hos vänner. Igår var det julmarknad på Kalmar Slott - supermysigt! Köpte lite smått och gott.. Sen lite städning och adventsfix, lussebullsbak och storhandling på Maxi.

Även om lillskruttan stökade lite igårkväll när vi skulle sova känner jag mig ganska utvilad. På tiden. Måste se till att lägga mig i tid varje kväll så jag inte blir så förbannat trött...

Mollys tänder bara ploppar upp en efter en nu. Sista kindtanden kom häromdagen och igår såg jag massa vitt vid framtänderna.. hon har ju 4 uppe, där framme + 2 kindtänder och 2 nere, där framme + 2 kindtänder så det bör väl rassla till så att de flesta kommer nu..
Inatt/igårkväll när jag gjort välling som hon visade att hon ville ha, och hon skulle dricka hon bara puttade hon bort den. Istället pekade hon mot lådan där panodilen ligger och hade fingrarna i munnen, jag gick och hämtade och strök på lite på tandköttet. Sen ville hon ha vällingen=) Haha... vet verkligen vad hon vill lilla damen och inget man kan ändra på, och ska man ändra på det - ja det blir det kalabalik kan jag lova. Annars är hon alltid glad=) Senast idag igen sa dom på dagis: Är hon alltid sådär glad? Min skrutta!

Nu äre jobb igen...