Sjuk och de...

Hej och hå.

Nu var det ett tag sen igen!:)  Fullt upp på jobbet helt enkelt och den där jäkla appen orkar jag inte ens försöka med längre.. Dator har vi ingen hemma för tillfället utan just nu räcker det med mobilen hemma då vi båda har dator på jobbet.. Bilder har jag inte lagt upp på datorn heller på länge. Vår dator står just nu hemma hos Mickes kompis så länge, och där är jag inte så ofta!:)

Det är fullt upp mest hela tiden tycker jag, trots att jag inte tränar handboll nu. Hur hann jag innan? Prioritering antar jag. Men träningen går åt skogen. Är på ett sätt lite sugen att gå ner och köra handboll nu så att jag får träning. Och det är ju roligt! Måste helt enkelt ta tag i att ut och springa..
Men just nu är jag inte speciellt pigg. I måndags hade jag ingen röst. Igår var det bättre och idag ännu bättre, men idag är jag istället tokhostig..


Har signat bankpapper idag också så att vi kan betala in handpenningen till lägenheten. Längtar så tills vi får flytta in!!!
Det funkar ändå bra att bo hos svärmor... Vi har en helt underbar trädgård hela sommaren, vi sparar sjukt mkt pengar varje månad inför det som komma skall och vi har en väldigt lättillgängligt barnvakt (vi löser det oftast själva först, så främst handlar det om att vi kan göra saker när Molly ändå har somnat, om hon ändå liksom är hemma då...), hjälps åt med mat och städ (städet sköter nog hon bättre...vi maten..). MEN, såklart vill man ha sitt egna och det är inte alltid speciellt roligt att dela boende med någon annan.
Men vi har inget val för tillfället, och det funkar! Vi har ju världens finaste lägenhet att flytta in i när sommaren är över!


Tjing så länge:)