Mkt handboll och lite bloggande!!

Ja, jag är ju lite lat på den här fronten.

Först till handbollen - rackarns att Sverige inte lyckades knipa en ynka liten bronsmedalj! Men - bra turnering överlag får vi väl säga! Och Frankrike - vilken maskin!!! Kändes som Danmark inte skulle orka - men vilken match dom gjorde, bra bra!!


Annars då. Vi tittade på en lägenhet i torsdag som var, sådär. Just nu är vi inriktade på världens finaste hus som det är visning på på lördag!!! Utgångspriset är 1,6 milj, 178kvm stort och ALLT är nygjort - behöver inte renovera ynkaste lite hörna. HÅLL TUMMARNA FÖR OSS!!! Micke pratade med banken idag också, och vi ska allt lösa det. Synd bara att jag tjänar så DÅLIGT. Ska jobba upp mig!! Om det nu är samma jobb eller om jag måste byta...


Och jag då. Jag har varit magsjuk i helgen. Kul jul. Inte. USCH! Men, nu är det nog på bättringsvägen hoppas jag. Dagens mat har varit proviva blåbär, te och resorb. Typ. Jag har som tur var inte varit febrig och spytt, bara andra hållet.. Men att jag gått ner 4-5 kg på 3 dar säger väl lite hur helgen varit.. Synd bara att jag väl lär gå upp dom igen när det ordnar upp sig;-)


Idag har molly och jag alltså tagit det väldigt lugnt, blev inget babysim såklart. Men vi var faktiskt i simhallen i lördags så pappa Micke fick va med lite utan att behöva sticka från jobbet och att vi kunde bada allihopa - jättemysigt och vi tog oss även ett bad i bubbelpoolen!



Min lilla skrutt!