Vardagen

Jag är ju inte direkt flitig med inläggen här märker jag ju... 

Tänker att jag på nåt sätt ska försöka redogöra för livet med tre barn. Kan börja med att berätta att jag är så oerhört glad att Pelle föddes när han gjorde...Micke var hemma i 2 veckor och tog Molly till skolan, sen var jag själv en vecka innan det var sommarlov. Den veckan var lite kämpig... 

Klart det är tufft att vara hemma själv på heltid med 3 barn. Micke var ledig sammanlagt 4 veckor från skolavslutning till skolstart.. men jag är ändå så glad att vi slapp gå upp tidigt varje morgon och rodda alla morgonbestyr och se till att vara i tid till skolan, när Pelle fortfarande inte sov bra på natten. Alla ni föräldrar som har barn som inte sover. Jag beundrar er!! Pelle sover som sagt hur bra som helst nu och vet inte hur jag hade rett ut det. Är därför glad att vi fick sommaren till att acklimatisera oss till trebarnslivet och allting kring det, innan det var dags för vardag och skola. 

Molly som alltså börjat första klass. Min stora tjej❤️

Hemmalivet med tre funkar alldeles utmärkt än så länge. Pelle är oftast nöjd och glad i sitt babygym eller babysitter, om han inte sover och då oftast i vagnen på dagtid. För att alltid kunna vara på språng liksom.


Molly går i skolan varje dag 8.20-13.40. Max lämnar jag på förskolan 8.30-13.30 tisdag-torsdag. De där timmarna tre dar i veckan är verkligen min andningspaus just nu. Blir väl inte mycket ro sen när Pelle blir större, men nu tar jag tillfället i akt att bara gå hem, vila, förbereda, plocka, städa och allt det där man kan göra i lugn och ro. Varje tisdag är det handboll 17-18 för Molly och onsdag är det gympa 16-16.45 för Max och 17-18.30 för Molly, så då är det matfix och sådär inför det. Micke är dessutom bortrest varannan vecka så då gäller det att vara förberedd. 
Tänk vad mycket jag gjorde när jag var hemma med Molly, man ville bara ut och träffa folk. Nu tar man varje ledig stund som en chans att andas ut. Onsdagar ska jag dock försöka komma iväg mitt på dagen för att träna lite mamma-barn-pass. Om inte för träningen så för lite socialt häng med andra morsor!

Nu måste jag ta och sova för att orka morgondagen. Bjuder på en sista bild på det tokiga mellanbarnet;) Han som helst skulle springa runt i bara kalsonger jämt och som på bilden inte hittade någon mer kock-mössa, då duger väl en vanlig!