2 månader

Okej nu har 2 månader rullat på i rasande fart. Lilleman fyllde alltså 2 månader igår och börjar bli en liten egen person som ler och ger svarsljud och är alldeles underbar!



Snackar lite med djuren i babygymmet!

Han har börjar snacka med biet i babyskyddet också! Är stark i nacken också och gillar magläget en stund tills det blir för jobbigt! 

Anledningen till mössan inomhus är för han hade huuuur mycket skorv som helst sol inte var trevligt alls. Vi smörjde med salicylsyrevaselin och satte på en mössa för att slippa kladd på allt annat. Sen var det bara att kamma bort och tvätta, funkade utmärkt!

Här ligger han nu bredvid mig och sköter sig exemplariskt. Han sov inatt 23-02.30, åt, somnade 3.00-06.00 och somnade om för en stund sen. Vissa nätter har han sovit 4-5h. Storasyrran slog ju till med hela nätter utan mat redan när hon var 2 månader, men här verkar inte finnas tendenser till det än... Jag är i alla fall tacksam att det är minst 3h sömn per gång och att han somnar om direkt, jag lägger bara ner honom i babynestet efter matning och så sommar han om.

Och han har fått hänga med på mycket redan den här lille mannen! 3 konserter; 2 på kackelstugan och Håkan Hellström (visserligen utanför men ändå...), stand-up med Badjävlar, utlandsresa till Grekland, teater på Krusenstiernska. Det är väl också det vi gjort i sommar, med lite strandhäng och grillning på det!

Snart snart börjar verkligheten igen... Micke har en semestervecka kvar sen är jag själv 2 veckor innan det är dags för skolstart!